Role Industriale Din Otel Inoxidabil

Role industriale din otel inoxidabil

        Rolele industriale din otel inoxidabil sunt create pentru a fi folosite in medii cu cerinČ›e ridicate. Ele trebuie sa nu se oxideze, sa reziste la umiditate, la schimbarile de temperatura, sare, uleiuri si la agenti puternici de curatare. Cand sunt folosite in combinaČ›ie cu rolele termorezistente, acestea sunt perfecte pentru a fi folosite la diverse echipamente din cadrul unei brutarii. Rolele industriale din otel inoxidabil trebuie sa fie lavabile si neafectate de procesul de igienizare. Ele pot sa reziste la temperaturile ridicate din cuptoare sau la temperaturile scazute din camerele de refrigerare. 

Caracteristici role industriale din otel inoxidabil

- capacitate de incarcare: 108 - 725 kg
- diametrul rotii: 7.6 - 20.3 cm
- disponibil pe mai multe marimi
- 7 modalitati de alegere a rotii
- finisare lucioasa de inalta calitate
- ideale pentru medii corozive

    Rolele industriale din otel inoxidabil au devenit principalele role industriale pentru multe medii dure, inclusive pentru spalare, temperaturi inalte, mediul subacvatic, uzine de prelucrare a produselor alimentare, gradini zoologice si fabrice farmaceutice.
     Rolele noastre din otel inoxidabil sunt ideale pentru conditii umede si medii dure, care pot rugini sau coroda rolele standard de zinc.     
     Euroworld Impex SRL va ofera o gama larga de role industriale din otel inoxidabil, de cea mai buna calitate.

      Pentru alte informatii despre role industriale din otel inoxidabil, va rugam sa consultati CATALOGUL nostru!Inapoi la ROLE INDUSTRIALE