Role Industriale Pentru Mobilier

Role industriale pentru mobilier

      Multi dintre proprietarii de case si detinatorii de afaceri renunta sa-si mai puna covoare si adopta podelele din lemn sau isi instaleaza parchet. Pentru a proteja podelele de lemn,  va trebui sa utilizati o roata moale. Desi majoritatea recomandarilor sunt pentru folosirea unei roti de cauciuc moale pe lemn de esenta tare, se poate folosi de asemenea o rola de poliuretan pentru respectivele podele. Aceste roti industriale pentru mobila nu va marca sau zgaria podelele.
      Compania noastra vinde role industriale pentru mobilier pentru utilizarea pe scaune, mese, birouri, carucioare, mobilier de birou modular si dulapuri. Selectia noastra extinsa de role pentru mobilier include role de blocare, role pivotante, rotile pivot, role cu bile, role cu roti duble, role hard si soft de cauciuc.. Euroworld Impex S.R.L. este mandra sa va ofere noi role pentru mobilier, dupa necesitatile fiecaruia.

      Puteti suna la numerele de telefon 021.527.44.74 sau 0722.377.859 pentru a comanda role industriale pentru mobilier, sau pentru a va indruma in cele mai bune modele de role pentru mobile dvs. 
      Alege tipul optim de role industriale pentru podeaua dvs, care include urmatoarele: neoprene, nailon, cauciuc moale, cauciuc dur, poliuretan si uretan.

Pentru alte informatii despre role industriale pentru mobilier, va rugam sa consultati CATALOGUL nostru!

Inapoi la ROLE INDUSTRIALE