Role Industriale Pentru Scaune Mobile

Role industriale pentru scaune mobile

     Dacă aveti nevoie de role industriale  pentru scaune cu design modern sau clasic, ori pentru scaunele directoriale,  la Euroworld Impex S.R.L. veti gasi role industriale  potrivite pentru nevoile dumneavoastră. Alegeți oricare dintre rolele industriale cu diferite culori si materiale care sunt pe gustul vostru. 
     Rolele industriale pentru scaune care au o suprafata de rulare dura, cum ar fi plastic, sunt potrivite pentru suprafete de rulare moi, cu rezistenta de rulare ridicata, ca si covorul. Rolele industriale pentru scaunele mobile sunt disponibile si in varianta electro-conductiva, ca sa evite aparitia capacitatii electro - statice.
     Detalii suplimentare puteti obtine contactandu-ne online sau telefonic!

       Un scaun directorial cu rotile este un scaun pe care sunt montate role mici, care permite sa se miste cu usurinta. Principala calitate a unui scaun directorial cu rotile este ca rolele industriale pentru scaunele mobile faciliteaza repozitionarea, evitand distrugerea podelei de la tragerea scaunelor pe podea.

Aplicatii: aceste tipuri de scaune mobile sunt folosite in birouri, sali de conferinta, hoteluri, restaurante si locuri publice unde comfortul si flexibilitatea sunt importante. Rolele industriale pentru scaune mobile permit scaunelor tapitate grele sa se fie usor de mutat.

Advantaje: foarte mobile.

Pentru alte informatii despre role industriale pentru scaune mobile, va rugam sa consultati CATALOGUL nostru!

Inapoi la ROLE INDUSTRIALE