Role Cu Blocare Centrala

Role cu blocare centrala

    Euroworld Impex SRL pune la dispozitia clientilor diverse role industriale cu blocare centrala, role  care pot sa fie blocate simultan sau individual pentru a preveni echipamentul sa se miste.
    Ele pot fi folosite in spitale sau la containerele colectoare de gunoi, deoarece rolele trebuie sa fie blocate sau deblocate intr-o singura faza.
     Aceste role cu blocare centrala sunt prevazute cu o pedala, care are un mecanism de siguranta si poate sa fie actionata cu mana sau cu piciorul.

Role cu blocare centrala : miscare neteda si grad de utilizare excelent

Mecanism cu blocare totala : rolele cu blocare centrala se pot bloca complet sau isi pot schimba brusc directia. Apasati pe pedala rosie pentru blocare sau pe pedala verde pentru a trece in modul conducere

Mecanism cu blocare centrala : un sistem de blocare central poate fi realizat cu o presiune cu o presiune minima pentru a bloca si debloca simultan toate cele patru roti. Pedala mare poate fi abordata din mai multe directii pentru o buna functionare si echilibru. In plus, forma arcuita a pedalei distribuie forta exercitată de glezna cand se realizeaza deblocarea, astfel fiind mai usor de operat in cazul utilizarii sandalelor. 

Pentru alte informatii despre role industriale cu blocare centrala, va rugam sa consultati CATALOGUL nostru!

Inapoi la ROLE CARUCIOARE